Próféciák a Magyar Népről
2024. szeptember 01. írta: Kolozsvári_

Próféciák a Magyar Népről

Minden ősi prófécia azt mondja, a szellemi megújulás a Magyar Néptől, a Kárpát Medencéből fog elindulni...

 IGAZ MAGYAR HITÜNK VALLÁSUNK A SZÍVÜNKBEN VAN !

... Nem véletlen hogy Jézus nem írt le semmit. Minden lényeges dolog benne van az ember lelkében-tudatában-szívében sejt rezgésében... és mi magyarok valahogy tudjuk (vagy inkább sejtjük) az igazságot.

... Varga Tibor mondta egyik szkíta előadásában, hogy nekünk magunknak magyaroknak a szívünkbe-lelkünkbe van írva az igazi kereszténység. Mi ezt nem "tanultuk" valahonnan, nem felvettük, és soha nem kellett ezért leírni sem. Mert mi ezeket önmagunktól tudjuk.

A magyar nép a kereszténységen belül, egy kiválasztott KÜLDETÉSSEL rendelkezik. EGY BIZONYOS FELADATRA VAGYUNK KIVÁLASZTVA. És ez bizony nem könnyű. HANEM NEHÉZ FELADAT ! Erre vonatkozóan van egy pár Prófécia, jövendölés a magyar nemzetről. Erről pár pici info:

Mi vagyunk az őrzők, és nekünk kell majd megnyitni az Aranykor kapuit... már ha addig el tud evickélni az emberiség... vagy ki tudja mi lesz...

 PRÓFÉCIÁK A MAGYAR NEMZETRŐL ÉS FELADATÁRÓL :

1.) Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok? https://angyalforras.hu/uj-kor/felemelkedes-5d/mit-jovendolnek-magyarorszagnak-az-osi-szent-iratok-profeciak-joslatok

2.) Eltitkolt ősi próféciák: a Hun-Magyarság Népéről: "Az igazságosztó párducnépe": https://nimrodnepe.blog.hu/2018/04/16/eltitkolt_osi_profeciak_a_vegiteletrol_a_hun-magyarsag_neperol_465

3.) Dalai Láma üzenete a Magyar néphez: „A Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van”
A Magyarságnak Küldetése van!
A küldetése az, hogy rendületlenűl tanítsa a „három a magyar igazság” tanát. Harmónia a testben, harmónia a tudatban és harmónia a szellemben, valamint harmónia ezek között, ez a magyar igazság. Így teremthetünk magunknak egészséges testet, boldogság-tudatot és szellemvilágot, vagy világos szellemet, mágikus módon, teremtve.
4.) Born Gergely üzenete: "KOZMIKUS REND SZERINT KELLENE ÉLNI"
... " Tényleg vissza kell találjunk a saját hagyományainkhoz, saját vallásunkhoz, mert ha nem?
Akkor nem fog a világ újjászületni, ez a mi felelősségünk. El tudjuk e ezt a munkát végezni vagy sem? Ez a nagy kérdés.
Ez a mi FELELŐSSÉGÜNK. Nagy felelősség !

 5.) A nepáli papok mondták 2005-ben a magyar népről: "A VILÁG ÚJJÁSZÜLETÉSE A MAGYAROKTÓL FOG ELINDULNI!"

Master Tanpei Rinpocse – Tibeti Láma, 2005-ben kijelentette, hogy mindennap imádkoznak a Földért:
... " Most vajúdik a Föld és a KÁRPÁT-medencében szüli a JÖVŐT.

A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:
... „Önök, MAGYAROK elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök ORSZÁGÁBÓL fog elindulni. A VILÁG SZÍVCSAKRÁJA az Önök országában, a PILIS-ben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!”
A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:

6.) II János Páp pápa: "AZ IGAZ KERESZTÉNYSÉGRE EURÓPÁT A MAGYAROK FOGJÁK MEGTANÍTANI".

7.) Pio atya jövendölése Magyarországról:
... "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Egész Európában páratlan DICSŐSÉGBEN lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra.

szentek_magyarok_kiralyok_ikon_magyar_szent_kiraly_emericus_maria_szent_istvan_szent_laszlo_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr2718479533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása