Rokonsági kapcsolatok:  Mária és Emese, Jézus és Álmos
2024. augusztus 18. írta: Kolozsvári_

Rokonsági kapcsolatok: Mária és Emese, Jézus és Álmos

montazs_jezus_magyar_anna_maria_kep_archaikus_imadsag_3.jpg

ADIABENEI KIRÁLYSÁG - PÁRTUS BIRODALOM

Pártus Birodalom - Adiabenei Király leánya volt Szent Anna, és Szűz Mária is
... és Adiabenei Király leányát Emesét vette feleségül Ügyek.
( mindhárom esetben Isteni Fény-Mag által történt a fogantatás).
TURUL = Isteni Fény eredet. Akinek a feje fölött megjelent a Fény-Turul Madár . Atillának is a pajzsán Turul madár volt a szimbólum.

44-138_partus_birodalom.jpg

 

partus_adiabene_edessa_engadi.jpgEgypár érdekesség:

a.) "Emese édesapjának neve Adiabene-i. Emese tehát az Adiabene Pártus dinasztiából származott. Ez a Pártus Birodalom része volt. Mária, Jézus édesanyja Adiabenei Heléna kiránynő unokahúga volt, így, Mária és Emese távoli rokonságban álltak egymással. Ahogy fiaik, Jézus és Álmos is, innen is hárulhatott az Árpádházi uralkodókra a szentség karizmája" - részlet Bácsi Boglárka cikkéből.

 

b.) Szent Királyi vérvonal "Turul" - Égi fény nemzetség
Kép: A Mária Elszenderülése templom magyar vonatkozású kápolnája az altemplomban
https://hu.wikipedia.org/wiki/Jeruzs%C3%A1lem#/media/F%C3%A1jl:Dormition_Church_Hungarian_Chapel.jpg

c.) Badinyi Jós Ferenc: Jézus Király, a Pártus herceg, Adiabene királyság
Ez egy könyvből kivett részlet , ugyan hosszabb mint egy cikk, de feltárja a MAGYAR IGAZ MÚLTAT, és azt hogy a Turul-Álmos-Árpád nemzetség visszavezethető Mária-Jézus Adiabenei Királyi családra !
http://aranylaci.freeweb.hu/jezus-adiabene/jezus-adiabene.htm
ugyanaz a szöveg másik linken
http://kiralysag.network.hu/blog/kiralysag-hirei/jezus-urunk-edesanyja-adiabene-partus-kiralyi-hercegno-volt-es-igy-az-emberfia-az-eddig-un-nazareti-jezus-partus-herceg-az-adiabene-kiralyi-agbol

d.) Atilla családi örökség folytán birtokolhatta a Szent Jézusi Leplet, amely mindig is a magyarok tulajdonában, birtokában volt. (Jelenleg Torinoban van a Szent Jézusi Lepel).
Forrás: Szkíta ön-szervezési modell és ősi magyar rend, Nagy Gábor 20 perces előadás, (2022 nov 19) https://www.youtube.com/watch?v=9s64d-pvuIY

e.) rövid kitérő az alkotmányhoz, és mit ünnepeltetnek meg velünk aug 20 -án....

Magyarországon Magyar-ként élni, Magyar törvényekkel. Ezt kellene elérni. Ez lenne az alapja valóban a Magyar Országnak.
Szent Korona tan az eredeti magyar alkotmányunk volt 1949-ig.

1949. AUG. 20 (!!!) óta viszont egy szovjet alkotmányunk van.
A Szent Korona-tanra épülő történeti alkotmányt eltörölték, helyébe került az 1949. évi XX. törvény, a Magyar Népköztársaság Alkotmánya, amely valójában az 1936-os Sztálin-féle szovjet alaptörvény fordítása volt.
=> a második világháború óta. Közismert, hogy végül az egész ünnepnek teljesen új tartalmat adtak 1949-től: erre a napra időzítették a népköztársasági (sztálini típusú) alkotmány hatályba lépését, így augusztus 20. a kommunista diktatúra idején „az Alkotmány ünnepévé” vált.
A rendszerváltást követően 1990-ben csupán ezt a sztálini alkotmányt módosítgatták, de lényegében 2012. január 1-ig érvényben hagyták.
Az ekkor életbe lépő új Alaptörvény. De ennek sincs köze a történelmi alkotmányunkhoz.

Valójában Szent István idejében és utána a Magyar Királyság idejében aug 20 nem volt ünnepnap ! Hanem előtte aug 15: Boldogasszony volt a Magyarok legnagyobb ünnepe. A kenyér ünnep sem aug 20 - án volt, hanem július 15. Ezt is a szocializmus idején "érdekből" rakatták át aug 20-ra.
A Szent jobb meg ki tudja kié volt, mert Mária T. vásárolta "Boszniában" törököktől... aztán egy Habsburg nádor kitalálta hogy legyen e köré körbejárós felvonulás... és lett !

Na ez a cécó megy minden aug 20 - án. ... 2006-ban volt "figyelmeztető jégzápor" az aug 20-ai tűzijáték 30 perce alatt. ...De nem úgy néz ki, hogy a magyar nép "vette volna az adást, és az üzenetet".

f.) Dr. Bene Gábor: 🇭🇺 Magyarország jogi szempontból KIRÁLYSÁG! 🇭🇺
(3 perc video):
"https://www.youtube.com/watch?v=kcJc6pUvR18"

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr218469017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása