Nyilas Csillagzat nemzete a MAGYAR
2023. december 19. írta: Mandala75

Nyilas Csillagzat nemzete a MAGYAR

Ősidők óta a magyar nép a kiválasztott arra, hogy a magas minőségű tudást, a valódi értékeket lehozza a Földre.

A magyarság csillagjegye a Nyilas. Alakja egy lóhátról nyilazó férfialak, aki lábaival védelmezve öleli át a Déli Korona csillagképet.
A Nyilas égi környezetét vizsgálva láthatjuk, hogy lejön a Tejútról, a legmagasabb szintű, felemelő energiákat adományozó égi útról. A Nyilas népe, tehát lehozza, közvetíti a Földre a Fényt, a magas égi energiákat!
Ezért mondják azt, hogy a magyarság fényhozó nép! A mi népünk keletkezésénél, illetve történelmünk során a jelentősebb események fordulópontjainál mindig a Nyilas csillagkép energiái domináltak.
Ahogy a Turul szárnyal egyre magasabbra, úgy lenne illendő mostanság már a híres-neves Turul-nemzetnek is önmagára találni, önmagára ismerni, és ebből a minőségből (lelkiségből, szellemiségből) kiindulva tenni a dolgát!

Kép és Írás forrása (Incze Móni)
https://www.facebook.com/photo?fbid=894720292656597&set=a.518305293631434

 

nyilas_nepe_a_szkita_hun_magyar_nep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr2618284429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása