Nagy-Magyarország Európa leggazdagabb királysága, ellopott aranya
2023. október 06. írta: Mandala75

Nagy-Magyarország Európa leggazdagabb királysága, ellopott aranya

Magyar Arany elrablása és a fő oka az 1848-as forradalomnak.

arany_1.jpgNagy-Magyarország Európa leggazdagabb királysága, ellopott aranya:
"Aranytermelésben, Magyarország állt az első helyen a középkorban !
Az Árpád-korban az arany fövenyaranyként fordult elő. Ez azt jelentette, hogy szinte bányászat nélkül, a felszínről lehetett bármiféle veszély nélkül is kitermelni.


Ezt ma biztosan sokan nem tudják, de a 16. századig Magyarország volt az első helyen Európa aranytermelésében!
Az ókortól kezdve, egészen Amerika felfedezéséig, a Magyarország területein termelt arany összes mennyisége bőven meghaladta a 13 millió kilogrammot!

Hol van ez az arany és gazdagság ma?

Az, hogy ma nem találunk semmit ezekről, nem meglepő, hiszen a Habsburg-Fugger nevű „rablóbanda” alapos pusztító munkát végzett.

Az értékes és drága ország ásványkincsei miatt becsődült ide mindenféle nyugati „elit, értelmiségi” rablótársaság, (akárcsak az amerikai kontinensre), akiknek egy tervük volt csupán: gazdasági és erkölcsi romlásba taszítani a magyarságot, egy gazdag országból rabszolgagyarmatot kreálni, és ez sajnos meg is történt. Manapság pedig ugyanez a helyzet.

A magyar aranybányászat (Erdéllyel együtt) évszázadokon át a legjobb minőségű aranyat biztosította, amit a középkorban értékmérőként használtak. Európában a magyar királyságnak volt a legnagyobb jövedelme !!!

Az 1848-49-es forradalmat és szabadságharcot azért fojtották vérbe, mert a Habsburgok akkorra kölcsönöket vettek fel a Rothschild családtól, hogy ha Magyarország függetlenné vált volna, sosem tudták volna azokat az összegeket visszafizetni...

A forradalmat leverő orosz seregek bejövetelét szintén a Rothschild család finanszírozta!

A „megtorlás” gyors volt és kegyetlenül elrettentő... A tizenhárom aradi vértanú ugyanúgy halt meg, mint ahogy Kolumbusz színrelépése után az Újvilágban a spanyolok irgalom nélkül legyilkolták az őslakos indiánokat: tizenhármasával akasztottak nőket és férfiakat, majd alájuk máglyát gyújtottak...

PESTEN EGYÉBKÉNT KÉTSZER ANNYI MÁRTÍRJA VOLT A SZABADSÁGHARCNAK, MINT ARADON,
1848 és 1850 között 30 embert végeztek ki a felkelésben való részvételük miatt. Pozsonyban 12, Kőszegen 8 ember esett áldozatul a megtorlásnak, és az aradi vértanúk kivégzésével egy időben lőtték agyon Magyarország első felelős miniszterelnökét, Batthyány Lajost is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr9518229115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása