Magyar Korona és a Khakuli triptichon (Jézus ábrázolása azonos)
2023. szeptember 01. írta: Mandala75

Magyar Korona és a Khakuli triptichon (Jézus ábrázolása azonos)

magyar_korona_es_khakuli_oltar_kepek.jpg

Érdekesség: Magyar Koronán Jézus ábrázolása és a Khakuli Mária oltár kép (Meglepő: Jézus ruha mintázata azonos). + egyedül a világon országunk latin neve: Regnum Marianum (Mária országa) + egyedül a világon csak a MI MAGYAR NYELV-ünkben a Testvér szó összetétele: TEST-VÉR (Jézusi tanítás).... 😉 Mi MAG-unk vagyunk a MAG-ok, nem átvettük, felvettük, hanem valószínűleg ezeket a tanításokat a Magyarok LÉLEK szinten hordozták és hordozzák ma is MAG-ukban.

Csatolt képen a Magyar Korona és mellette a PÁRTUS - SZKÍTA BIRODALOM, Jézus - Mária oltár zománc kép. (Khakuli triptichon)
Forrás kép: Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Khakhuli_triptych

 *** 

+Jézus kép elemzése is megér egy misét ;)

A JOBB és BAL(gább) oldal jelzése a Szent Korona Pantokrátor ikonján:

http://www.naput.hupont.hu/15/a-jobb-es-balgabb-oldal-jelzese

 

+ Részletes infok a szent koronáról:
PAP GÁBOR – Szent Korona üzenete, elemzése 2008 ( 10 órás video):
https://www.youtube.com/watch?v=DPkGAYj1zCE

 

+ Atilla családi örökség folytán birtokolhatta a Szent Jézusi Leplet, amely mindig is a magyarok tulajdonában, birtokában volt. (Jelenleg Torinoban van a Szent Jézusi Lepel).
Forrás:
Szkíta ön-szervezési modell és ősi magyar rend, Nagy Gábor 20 perces előadás, (2022 nov 19) https://www.youtube.com/watch?v=9s64d-pvuIY

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr9618205291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása