Turul Alkotmány - MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!
2023. május 24. írta: Mandala75

Turul Alkotmány - MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!

A SZABAD MAGYAROK NEMZETI HITVALLÁSA

TURUL ALKOTMÁNY
A SZABAD MAGYAROK NEMZETI HITVALLÁSA
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!
„A magyarok nagyságának mindig az volt a titka, hogy a legfőbb dolgokat mindig vérségi, testvéri alapon szervezték meg. A „szkítaság” lényege az volt, hogy egy vallásra kellett lépni, majd a szittya törvény, vagy jogrend szerint kellett élni és harcolni.”
Mivel a magyarok nagy bukásainak oka mindig az volt, hogy testvérnek fogadtak el olyanokat, akik erre méltatlanok voltak, illetve, egyszerűen az ellenségeik voltak, ezért csak azokat tekintjük Magyar Testvéreinknek, akik a Turul Alkotmányt elfogadva, velünk egy „vallásra” lépve, betartják a szittya jogrendet, amely szerint élnek, és amiért harcolnak, ha kell.
MI, A MAGYAR NEMZET TAGJAI, HUNOR (HADÚR) ÉS MAGOR (NAPISTEN) ŐSEINK 108 NEMZETSÉGÉNEK JOG SZERINTI UTÓDAI, FELELŐSSÉGGEL MINDEN MAGYAR TESTVÉRÜNKÉRT ÉS A HAZÁNKÉRT, KINYILVÁNÍTJUK AZ ALÁBBIAKAT:


- Mi, Magyarok, kijelentjük, hogy szabad akaratunkból Nimródot tekintjük ősapánknak. Az Ő utódaiként, mi, Magyarok ősi Nemzet vagyunk, Hazánk, a Kárpát-medence pedig az idők kezdetétől a jog szerinti Őshazánk.
- Mi, Magyarok, kijelentjük, hogy szabad akaratunkból visszaköveteljük a történelmi Magyarország teljes területét, és minden vagyonát, az azokat törvénytelenül elbitorlóktól.
- Mi, Magyarok, kijelentjük, hogy szabad akaratunkból visszatérünk őseink szkíta jogrendjéhez, és egyúttal visszavesszük az őseink által örökségül kapott minden jussunkat. Ígérjük, hogy visszaállítjuk az elmúlt évezredek viharaiban részekre szakadt Nemzetünk szellemi és lelki egységét.
- Mi, Magyarok, kijelentjük, hogy szabad akaratunkból, a Hagyományainkhoz és az Ős- Tudásunkhoz híven, visszatérünk a Magyarok Istenéhez. Kijelentjük, hogy az eredeti „szittya vallás” nőelvű volt. Az ebből kialakult Magyar „Ősvallás” jellemzője a hármasság, a trializmus: ami az Ősanyából eredt, majd Páros Istenséggé fejlődött, aminek természetes következménye volt az Istenfiú megjelenése, tehát a „Három-szentség” őskultuszának a kialakulása. A szittyák Szent Hármassága: Atya (Ég-Istenapánk) -Anya (Föld-Istenanyánk) –Fiú (Nap-gyermek). Őseink hagyományában a Teremtő Atyát a Nap és a Turul jelképezte, míg párját a Teremtő Anyát, a Hold, a nyolcágú csillag (Vénusz), és a Szarvas. Nagyboldogasszonyunk a Magyarok Királynője és Védelmezője. Jézus édesanyját, Adiabene-beli Máriát Kisboldogasszonyunknak, Jézust pedig a szkíta-magyar népünk pártus hercegének, Nap-gyermeknek, Isten fiának tekintjük. Jézus szkíta volt (pártus), aki Adiabene-beli Emesének és Ügyeknek, Szkítiának Magor király nemzetségéből való igen nemes vezérének Álmos nevű gyermeke révén, vér szerinti MAGYAR Testvérünk. Ezért Rómának és helytartójának nincs hatalma felettünk. Követeljük a tőlünk rabolt javak és az ősiségünkről szóló iratok visszaszolgáltatását Nemzetünknek!
- A Magyarok világképe mágikus világkép. A mágikus világkép Nimródtól ered, és visszanyúlik az özönvíz előtti korokba, így az emberiség őskultúrája a magyarság révén öröklődött át a vízözön utáni emberiségre.
- Vállaljuk, hogy örökségünket, a magyar kultúrát, egyedülálló nyelvünket, a Kárpát-medence ember alkotta és természet adta értékeit ápoljuk és megóvjuk. Felelősséget viselünk utódainkért, ezért anyagi, szellemi és természeti erőforrásaink gondos felhasználásával védelmezzük az utánunk jövők életfeltételeit.
- Tiszteljük más népek szabadságát és kultúráját, együttműködésre törekszünk a világ minden nemzetével, de ez nem lehet alárendelt viszonyban, és kölcsönösnek kell lennie.
- Valljuk, hogy valódi népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi. Ezért a vezetőinket a szakrális hierarchia szerint, érdem és jellem alapján választjuk. Legfőbb normának a „lelkiismeret aranytükrét” tartjuk, ahogyan az őseink is tették. A lelkiismeret, isteni szózat, és aki erre hallgat, bűnös sohasem lesz.
- A magyarság magyar jövője nem lehet politikai pártok függvénye. Nemzetünk vezetése csak előzetesen vizsgázott kezében lehet, akit szakrálisan beavattak, és a Szent Korona engedélyével, az életét a Magyar Nemzetnek szenteli, és minden tettével ezt a célt szolgálja. A hazaárulást az egyik legsúlyosabb véteknek tartjuk. A büntetése csakis a legnagyobb lehet.
- Valljuk, hogy a napjaink erkölcsi megrendüléséhez, és az egyre fokozódó nemzettudat-vesztéshez vezető évezredek után, múlhatatlanul szükségünk van a lelki-. és szellemi megújulásra.
- Hisszük és tudjuk, hogy a világ SZAKRÁLIS MEGÚJHODÁSA (szellemi-, lelki- és spirituális megújhodás) Magyarországról, és a Magyaroktól fog elindulni.
- A Turul Alkotmány szerinti jogrendünk alapja: szerződés a múlt, a jelen és a jövő magyarjai között. A Magyar Hagyomány és Ős -Tudásunk szerint újraéledő keret, amely kifejezi a Magyar Nemzet akaratát, azt a formát, amelyben ezentúl élni szeretnénk.
- Mi, Szabad Magyarok, készen állunk arra, hogy országunk rendjét végre a Magyar Nemzet valódi együttműködésére alapítsuk, melynek alapja a Magyarok Égi Szülei által ránk ruházott szakrális hierarchia. Ezen szakrális hierarchiának a csúcsán csakis beavatott, vér szerint a Turul Nemzetségből származó, legrátermettebb vezetője lehet, a Magyarok Istene, Nagyboldogasszonyunk, és a Szent Korona Áldásával.
- HAZÁNK neve Magyarország.
- Magyarország államformája szakrális királyság. Nagyboldogasszonyunk a királynőnk, és védelmezőnk.
- Magyarország a Szent Korona fennhatósága alatt áll.
- Magyarországon minden hatalom a Szabad Magyar Nemzeté.
- A Nemzet a hatalmát közvetlenül, vagy a választott és bármikor visszahívható képviselői útján gyakorolja, a szittya jogrendet pontosan betartva. Nincs szükségünk pártokra.
- Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére, vagy gyakorlására, valamint kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.
- Magyarország az egységes Magyar Nemzet eszméjétől vezérelve, felelősséget visel a határain kívül élő magyarok sorsáért, elősegíti közösségeik fennmaradását és fejlődését, támogatja magyarságuk megőrzésére irányuló törekvéseiket, előmozdítja együttműködésüket egymással és Magyarországgal.
- Magyarország nem kíván alárendelt tagja, sem tagállama lenni semmilyen Uniónak. Szabad, önálló és önrendelkező Magyar Nemzet kívánunk maradni.
- A Magyar Nemzet elől tilos titkosítani bármilyen hazai, vagy nemzetközi szerződést. Aki idegenek, vagy saját javára megkárosítja a Nemzetet, az Hazaáruló.
- Magyarország fővárosa Budapest. Ezt a rangot méltóan kell képviselnie a fővárosnak.
- Születésével a szabad magyar ember gyermeke is szabad magyar lesz. Szabad magyarnak lenni több, mint magyar állampolgárnak lenni. A Szabad Magyarnak testestül, lelkestül szolgálnia kell a Hazánkat, és a Nemzetünket, akár az élete árán is, ha kell.
- Magyarország megvédi magyar nemzettestvéreit.
- Magyarországon a hivatalos nyelv a magyar. Magyarország védi a magyar nyelvet.
- Magyarország jelenlegi címere hegyes talpú, hasított pajzs. Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt. A pajzson a magyar Szent Korona nyugszik.
- Magyarország jelenlegi zászlaja három, egyenlő szélességű piros, fehér és zöld színű vízszintes sávból áll.
- Magyarország jelenlegi himnusza Kölcsey Ferenc Himnusz című költeménye, Erkel Ferenc zenéjével.
- Magyarország védi a házasság intézményét, mint csakis férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot, mint a nemzet fennmaradásának alapját.
- Magyarországon mindenki felelős önmagáért, képességei és lehetőségei szerint köteles az állami és közösségi feladatok ellátásához hozzájárulni. Csak annak van joga beleszólni a nemzet ügyeit érintő kérdésekbe, aki építő tagja az országnak.
- Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.
- Magyarország tiszteletben tartja más országok jogait, de cserében ugyanezt várja el mindenkitől.
- Új Alaptörvény elfogadásához, vagy az Alaptörvény módosításához a szakrális vezető jelenlétében, kizárólag a Nemzetgyűlésnek van joga.
- Senkit nem lehet kínzásnak, embertelen, megalázó bánásmódnak vagy büntetésnek alávetni, valamint szolgaságban tartani. Tilos az emberkereskedelem.
- Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni. Tilos a kényszeroltás.
- Tilos az emberi fajnemesítést célzó gyakorlat, az emberi test és testrészek haszonszerzési célú felhasználása, valamint az emberi egyedmásolás, mikrochip beültetése és mindenféle transz-humán beavatkozás.
- Tilos a vizeinket, földjeinket eladni.
- Tilos az élelmiszereket, az ivóvizet, a levegőt vegyszerekkel, hormonokkal, rovarszármazékokkal szennyezni, főleg, ha azok egészségügyi kockázatot jelentenek. A legsúlyosabb Nemzet elleni tevékenység minden hasonló, népirtásnak minősülő szándék és tevékenység.
- Mindenkinek joga van a szabadsághoz, a létbiztonsághoz, lakhatáshoz és a személyi biztonsághoz, senkit nem lehet a szabadságától másként, mint törvényben meghatározott okokból, és törvényben meghatározott eljárás alapján megfosztani.
- Azokat a közszolgákat, bírókat, közjegyzőket, politikusokat, végrehajtókat, rendőröket, akik részt vettek a magyar honfitársaink üldözésében, kilakoltatásában, kiuzsorázásában, vagyonának, értékeinek elvételében, lakásukból való kifosztásában, hazaárulásért és népirtásért kell felelősségre vonni, majd a legszigorúbb büntetésben, és teljes vagyonelkobzásban részesíteni, a magyarság ellen elkövetett bűneikért, hogy okuljon belőle mindenki, aki magyar embert akar bántani, kisemmizni ezután Magyarországon!
- Mindenkinek joga van a tulajdonhoz és az örökléshez, adómentesen.
- Mindenkinek joga van a munka és a foglalkozás szabad megválasztásához, ám a képességeinek és lehetőségeinek megfelelő munkavégzéssel mindenki köteles hozzájárulni a közösség gyarapodásához.
- Az Állam, az Országgyűlés, a közigazgatás, a törvényhozó és végrehajtó hatalom nem lehet idegenek kezében, és mindegyik működése kizárólag a szittya jogrend alapján történhet. Az országnak nem politikai pártokra és politikusokra van szüksége, hanem érdem és jellem alapján választott hazafiakra.
A fent leírtak nem a teljes és mindenre kiterjedő kidolgozását tartalmazzák a Turul Alkotmánynak, csupán egy értékrendet körvonalaznak, mely értékrend mentén testvéri egységre tud lépni végre minden magát szabad magyar embernek tartó testvérünk, aki szeretne az őseihez méltó életformával és erkölcsi felfogással a szittya törvény, vagy jogrend szerint élni és harcolni. A Magyar Egység megteremtése és példája pedig elhozhatja az egész világ számára a régen megjósolt szellemi-, lelki- és spirituális megújhodást, amire már igencsak nagy szüksége lenne az emberiségnek.
Ahhoz, hogy mindez megtörténhessen, nekünk, most itt élő, Szabad Magyaroknak kell végre tennünk.
Lelkünk mélyén éledjen a rangunk, fedezzük fel, és járjuk mi is az Őseink Égi - Földi Útját!
Most, itt, mi vagyunk az Őseink!
Isten, áldd meg a magyart!
-a "fogadós"-

Cikk és írás forrása: Ócs József, MAGYAR ŐSISÉG ÉS NEMZETTUDAT
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1383557915558365&set=gm.1291691964888793&idorvanity=743885409669454

turul_alkotmany_ocs_jozsef.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr8318131202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása