Magyar Szent Korona - Drágakövek a koronán
2022. augusztus 06. írta: Mandala75

Magyar Szent Korona - Drágakövek a koronán

ÉGI Pantokrátor kép: 4x3=12 vörös almandin követ láthatunk rajta. Ezek (kettő kivételével) cseppalakúra vannak csiszolva. Ez 12 Tűzjel.

magyar_szent_korona.jpg

MAGYAR SZENT KORONÁZÁSI EREKLYÉK: 

10 fejezet (oldal alján lehet lapozni). Sok elhallgatott TÉNY, amit érdemes tudni a Magyarok SZENT KORONÁJÁRÓL, a JOGAR-ról.

http://hunok.hu/korona/korona01.html

'Égi pantokrátor' képe: http://hunok.hu/korona/pantan.jpg 

egi_pantokrator.jpg
 4x3=12 vörös almandin követ láthatunk rajta. Ezek (kettő kivételével) cseppalakúra vannak csiszolva. Ez 12 Tűzjel. Ebből kettő csak kúpos jellegű. A kiindulási egy a pantokrátor feje felett található. Ez másmilyen. 


Ugyanígy találunk még 12 fehér gyöngyöt is. Ezek Vízjelek. Feltűnő, hogy mind ki vannak fúrva, de a foglalatukban "összevissza" állnak. Ezek a finomhangolók a korona inicializálásánál. Nem valószínű, hogy a megrendelő szegénysége miatt kerültek a koronánkra kifúrt gyöngyök, hanem tudtunkkal teljesen más okból. Eszerint ez szűz Mária gyöngysorából idekerült ereklye. Az időt 2x12 órában mérjük. Ha figyelmesen bejárja a lapjainkat, akkor majd rájöhet arra, hogy miért is hoztuk összefüggésbe a Pantokrátor képet az órákkal. A korona felső négy pántján, a látható pantokrátor képen összesen 72 gyöngy és 64 almandin van. 72 kerub van, és 64 térdimenzió.
Forrás: http://hunok.hu/korona/korona01.html

A koronát több mint négyszáz kisebb-nagyobb igazgyöngy és drágakő díszíti.

https://mttmuzeum.blog.hu/2016/12/08/megfoghatatlan_szimbolumok_a_szent_korona_dragakovei

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr5417901861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása