A Nap fénye a jövő gyógyszere?
2022. augusztus 18. írta: Mandala75

A Nap fénye a jövő gyógyszere?

https://www.facebook.com/legacy/notes/541094762663904/

 napnézés során a Nap energiája, vagy a napsugarak fénye áthalad az  emberi szemen és feltölti a hypothalamus traktust, amely a szem retinája  mögött,  az emberi agyban található. Mivel a napfény hatására az agy megfelelő tápellátást kap ezen a pályán, aktiválja azt egy "brainutor"-ként. Elkezdődik egy belső agyi szoftver futása. Felismerjük, hogy szinte más emberek lettünk. Megszűnik a mentális feszültség vagy gond.
Önbizalmunk lesz, hogy szembenézzünk  az élet problémáival. Azt hiszem, nincs több negatív gondolat, csak pozitív gondolatok merülnek fel. Nem félünk. Bátorságot kapunk,  a pszichózis eltűnik, í- és rájövünk hogy a bajok az elme szüleményei voltak. Mindez a napnézését követő 3 hónapon belül megtörténik. Az első bekapcsolása felébredésnek.

 

Mi emberek jó és rossz tulajdonságokkal egyaránt rendelkezünk. Ez ugyanannak az éremnek a két oldala.
A  napfény hiányában a rossz tulajdonságainkat fejlesszük leginkább önmagunkban (elménkben sötét gondolatok keringenek). Amikor a napfény bejut az agyba,  az a jó  tulajdonságainkat hozza felszínre, és rosszakat lecserélve, szinte az elpárolog. Végül is, a "lelki tudatlanság" elmúlik.
Hallani vagy olvasni lehet minden félét, ami csak összezavar bennünket.Ellentmondásos információkat kapunk minden felől. (a vörösbor jó neked, az alkohol rossz neked...)
Számunkra sokszor érthetetlenek az élet problémái, mivel meg kell birkózzunk, és bizonytalanok vagyunk a döntéshozatalainkban. De a Napba-nézés 3-dik  hónapja  után  egyfajta bizalom kezd kifejlődni bennünk, és tudni fogjuk a helyes választ a magunk számára, lelkedben érezni fogod. Egyensúlyt kap az elménk (jobb és bal agyfélteke egyensúlyba kerül;) és abba a helyzetbe kerülünk, hogy képesek leszünk megítélni az életünkben adódó helyzetekben a helyes válaszokat . Kifejlődnek azon képességeink, tulajdonságaink, erősségeink, amelyek már elválaszthatatlanok tőlünk. A rossz minőségű dolgok eltűnnek, mint a harag, a kapzsiság, féltékenység az érdektelenség mások iránt.
Egy kedves teremtés leszel. Mindenki szeret téged, az meg nem rossz. Ha pozitív vagy és  bátor, akkor nem árthatsz senkinek, nem okozol fájdalmat senkinek. Könyörületes személy leszel, szeretettel teli. Ezzel nagyban hozzájárulsz a világbékéhez. A pozitív hozzáállás megoldásokat teremt egy olyan társadalomban, mely a fény és a szeretet hiányában szenved.  Nem lesz szükség a környezetvédelmi mérnökökre, nem fogunk szemetelni, mert tisztelni fogjuk a környezetet,  3,5 hónap alatt minden megváltozik. 
A mentális betegség  (depresszió) eltűnik. Pszichiáterek megjegyezték, hogy a napfény hiánya okozza ezt a betegséget. A  napnézés gyakorlatával, nem csakhogy télen nem lesz depressziós, de nem lesz depressziós egész életében. Az elme tökéletes egyensúlyt fog elérni. A halálfélelem elmúlik. A lelkiállapota az embereknek olyan, hogy mindig a halállal foglalkozik. Ami történik, hagyjad, hogy megtörténjen. Nem gond. Mindenkinek van valamilyen mentális zavar. Ez a mi legnagyobb emberi válságunk, a gondolkodás. Napfény (napnézés) határozottan eltávolítja a mentális betegséget.

Kb. három havi napnézés után már beindul a testi betegségek gyógyulása is. A feszültségek és aggodalmak miatt agyunk a felvett táplálék energiájának 70-80%-t igényli. A mentális feszültségek megszűnésével az agy nem igényel ugyanolyan mennyiségű energiát mint korábban. Ahogy folytatódik a Nap nézése, a feszültség is csökken, ezzel együtt a felvett táplálék mennyisége is csökken.

 

Amikor eléri a 30 percig tartó folyamatos napnézést (felkelő v. lemenő Napét), lassan megszabadulunk a testi betegségektől, hiszen most már az összes színe a Napnak eléri az agyat a szemeinken keresztül. Az  agyunk szabályozza az prána áramlását, a megfelelő prána színek eljuttatását a megfelelő szervekhez. Az összes belső szervet bőséges pránával látja el, a megfelelő színek szerint.. A létfontosságú szervek összefüggnek bizonyos Napból felvett prána színeivel. Vese piros, szív sárga, máj zöld stb. A színek elérik a szerveket és a hiányosságokat kezelik. Így a Nap mint színterápia működik -  rengeteg információ áll rendelkezésre színterápiával kapcsolatban. 

Ez az a folyamat, mely során  megszabadulunk a  fizikai betegségtől több mint  hat hónapos időszak során. 

A tudományos módszerek, mint például a szolárium, kristályok, színes üveg, természetes kő, drágakövek, mind hasznosítják a Nap energiáját. 

A Nap energiája tárolódik ezekben a természetes kövekben. Ezeket a természetes színű köveket az ivóvizedben tudod tartani, ami tovább  sietteti a gyógyulást. Hasonlóképpen, különböző színes üveg palackokban tudjuk tartani az ivóvizet a Napon 8 órán keresztül. A víz solar (nap) energiával való kezelése, tovább fokozza a különféle betegségek gyógyulását, és sok helyen  használják különböző betegségek gyógyítására. (fontos! műanyag palackot sose tegyél ki a Napra, mert a palackban lévő anyagok kioldódhatnak! csak üveget! )


A fotoszintézis nem azt jelenti, hogy  klorofill szükséges neked. Ezt a koncepciót mi nagyon rosszul értelmeztük. Csak a növényekhez szükséges klorofill. Az emberi test képes csinálni egy másik közegben. A fotoszintézis átalakítja a Nap energiáját  felhasználható energia formájában. Így működnek a napelemek, a villamos  energiák, hasonlóan a víz felmelegítése, étel főtt napenergia tűzhelyen, és a napelemek hajtanak autókat.
Szemeink megkapják a napfény teljes spektrumát. És az agy szétosztja a különböző testrészek között a nekik szükséges alapon. És így gyógyítható minden betegség. Ön a saját mestere lesz  6 hónapon belül.
Ahogy tovább folytatja a Nap nézését, azok már nem vesznek fel további energiát a mentális károsodások vagy fizikai betegségek gyógyítására, és ezáltal a tárolási szint növekszik a szervezetünkben.
 7,5 hónap és 35 perc a Nap nézésekor érezhetően csökken az ember éhségérzete is, csökken az élelmiszer bevitel. Senkinek sem kell többet ennie, mint amennyi az ő éhségszintje. Amennyiben a test kevesebb energiát igényel kevesebb élelmiszerre is van szükségünk, ezzel az élelmiszerrel bevitt szennyeződések mennyisége is csökkenni fog. Ha nincs napfény, nincs energia, így az ételmennyiség igénye is újból előjön.

 
Eredeti forrás: http://www.theopenline.org/ArticleSun.htm
(fordítás: Raj Éva)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr6517910951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása