SZENT KORONA tetején : 'Égi pantokrátor' képe (elemzés)
2022. augusztus 08. írta: Mandala75

SZENT KORONA tetején : 'Égi pantokrátor' képe (elemzés)

'Égi pantokrátor' képe: http://hunok.hu/korona/pantan.jpg 

egi_pantokrator.jpg
 4x3=12 vörös almandin követ láthatunk rajta. Ezek (kettő kivételével) cseppalakúra vannak csiszolva. Ez 12 Tűzjel. Ebből kettő csak kúpos jellegű. A kiindulási egy a pantokrátor feje felett található. Ez másmilyen. 


Ugyanígy találunk még 12 fehér gyöngyöt is. Ezek Vízjelek. Feltűnő, hogy mind ki vannak fúrva, de a foglalatukban "összevissza" állnak. Ezek a finomhangolók a korona inicializálásánál. Nem valószínű, hogy a megrendelő szegénysége miatt kerültek a koronánkra kifúrt gyöngyök, hanem tudtunkkal teljesen más okból. Eszerint ez szűz Mária gyöngysorából idekerült ereklye. Az időt 2x12 órában mérjük. Ha figyelmesen bejárja a lapjainkat, akkor majd rájöhet arra, hogy miért is hoztuk összefüggésbe a Pantokrátor képet az órákkal. A korona felső négy pántján, a látható pantokrátor képen összesen 72 gyöngy és 64 almandin van. 72 kerub van, és 64 térdimenzió.

66 térdimenzióról beszélnek. Mindenhol a világon. Itt sokszor úgy nyilatkoznak, hogy van -33 tól +33 ig terjedő 66 dimenzió, és van egy különleges semmi tér is! Ez fekete. Itt utaznak a sámánok a lelkükkel. Vagyis ők a két-hiperteres 16 forráshelyű téridőről beszélnek, amelynek minden forráshelye egy virtuális négydimenziós időrendszert generál. Már az időbeli kiterjedés miatt sem lehet semmilyen általunk ismert fizikailag létező dolog három dimenziós.

16x4 csak 64! (Jézus bűvös száma pedig éppen 66!)

Hol van hát a hiányzó kettő?

Ott van a képen, csak éppen "ciprusfának" gondolták. Amolyan "kultikus ciprusfának". Aki nem a mestere, az a hóhéra, mondja a régi mondás. Az a két kis csepp alakú "fácska" nem más, mint a magyarok ősi hitéből atya és anyó. EZ és AZ. Purusa és Prakriti, Atyatámbhava, és Anyónyámbhava. (Színessel kiemeltem a lényeget). Az almandinok is ezért csepp alakúak. Ugyanúgy Tűzjelek. Ez az a két alapdimenzió, amely alappal szolgál minden további dolog kialakulásához. A két szent ősidő. Magukat a forrásokat aranyatyának és aranyasszonynak nevezték. A vezető papjainknak és papnőinknek is ez volt a rangjuk. PUR-US-A. Pur tiszta, us a teremtési zóna, Az "A" pedig a Teremtő. Ő áll a Teremtés kezdetén. Minden további már csak "teremtmény".

 


Forrás:  10 fejezet (oldal alján lehet lapozni). Sok elhallgatott TÉNY, amit érdemes tudni a Magyarok SZENT KORONÁJÁRÓL, a JOGAR-ról.   http://hunok.hu/korona/korona01.html

***

A koronát több mint négyszáz kisebb-nagyobb igazgyöngy és drágakő díszíti.

https://mttmuzeum.blog.hu/2016/12/08/megfoghatatlan_szimbolumok_a_szent_korona_dragakovei

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-tudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr717903141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása